Det offentlige

Sidebilleder Forventninger det offentligeVi har stor erfaring inden for både spildevand, vandforsyning, fejlsøgning samt diverse renoveringsopgaver.

Spildevandsområdet
På spildevandsområdet servicerer og installerer vi installationer på renseanlæg, og vi opbygger nye systemer her til. Eksempelvis har vi serviceret Stenlille Kommune fast de sidste 10 år. Vi har altid referencer til samarbejdspartnere, så du ikke skal bekymre dig om det. Den kontakt sørger vi for. 

Vandforsyningsområdet
På vandforsyningsområdet har vi stor erfaring med både vedligehold af eksisterende vandværker samt med nye opførsler. Også alt inden for sikkerhedssikring er vi garant for. Både hvis det drejer sig om terrorsikring af vandværker, diverse alarmer i forhold til vandboringer eller hvilken som helst anden form for sikring. 

Renoveringsopgaver
Vi udfører desuden store renoveringsopgaver på eksempelvis skoler. Det kan være, hvis et maskineri har behov for nye lejre, eller hvis kommunen vil omdanne et gammelt elværk. Senest har vi udført renoveringsopgaver for Pedersborg Skole samt Sorø Kultur- og fritidscenter. Opgaver der er vundet via licitationsrunder. 

Se i øvrigt vores referenceliste her.  

Kabelfejlsøgning
Vi tilbyder også kabelfejlsøgning, hvor vi via instrumenter kan fejlsøge jorden for kabler, vandrør og lignende. Således er du fri for unødigt at grave jorden op. Det kan spare dig for mange timer, meget besvær og mange udgifter. 

Certificeringer

Kopi _af _Cert _Smiley Kopi _af _Cert _kmo Kopi _af _Cert _SKS_2010_1522

Energilogo

Autoriseret el installatør logo

Tekniq330x230

Logo _Landsindsamling _Hjemmeside

 

Lekon Certificering KLS Godkendt 2015