Industri og erhverv

Sidebilleder Om NyrupVi udfører alle mindre opgaver inden for automation og styringer af materiel til industri, erhverv og landbrug. Eksempelvis opbygger og opsætter vi ventilationssystemer, der starter op ved en given fugtighed, eller vi automatiserer din varmestyring, således at den slukker ved eksempelvis portåbninger. Vi opbygger kort sagt systemer fra bunden afhængig af dit specifikke behov. 

Anlæg
Vi har hele tiden mindst en mand beskæftiget med servicering af industri- og erhvervskunder og opbygning af specifikke behovsbestemte anlæg. Vi samarbejder altid med de bedste smede, hvis det er nødvendigt at entrere med en sådan. Vi sørger altid for den mest optimale løsning for dig.

Ved større projekter tilknyttes du desuden altid den samme mand, så du er sikker på, at han kender dine systemer og dine behov. 

IT-installationer
Til erhverv og industri monterer vi også fiberinstallationer og IT- netværksinstallationer. Vi udfører den praktiske del såsom eksempelvis montering af stik og ledninger, og vi anbefaler Ravn IT (www.ravnit.dk) til at levere selve IT-løsningen. Her samarbejder vi igen med de bedste leverandører på markedet. Nyrup Installation sørger for en komplet kvalitetsløsning. 

Sikkerhed
Vi leverer også både tyverisikringer, videoovervågning samt andre sikkerhedsløsninger til industri og erhverv. 

Certificeringer

Kopi _af _Cert _Smiley Kopi _af _Cert _kmo Kopi _af _Cert _SKS_2010_1522

Energilogo

Autoriseret el installatør logo

Tekniq330x230

Logo _Landsindsamling _Hjemmeside

 

Lekon Certificering KLS Godkendt 2015