Serviceopgaver

Sidebilleder ServiceomraaderServiceopgaver dækker over en lang række af vores faste mindre ydelser, som vi på dagligt basis udfører for både private såvel som for vores offentlige, erhvervs- samt landbrugskunder. Ingen opgave er for lille eller for besværlig.

Fraflytning og istandsættelse
En serviceopgave er eksempelvis det arbejde, vi udfører for Boligforeninger, hvor vi sørger for alle de daglige småopgaver i forbindelse med fraflytninger og istandsættelser. Vi tjekker her for sikkerhed og funktionalitet; både i lejlighederne samt på fællesarealerne eksempelvis i forhold til belysningen. Vi arbejder her på baggrund af tjeklister, og vi ved, hvad vi skal gennemgå, så du ikke vil opleve problemer, efter vi har forladt området. 

Centralstøvsuger
Installation af en centralstøvsuger er også en serviceopgave. En centralstøvsuger er nem at installere, og den vil skåne eksempelvis astmatikere for skadelige partikler, idet sugeenheden med en centralstøvsuger flyttes væk fra rummet, hvori du befinder dig.

IHC-installationer
Også IHC-installationer, som er intelligent og automatisk styring af lys, varme, gardiner m.m., karakteriserer vi som en daglig serviceopgave. Med en sådan installation behøver du ikke huske på at slukke lyset – det sker helt automatisk. 

Tyverisikring
Vi tilbyder også stor ekspertise i opsætning af tyverialarmer ved private samt ved mindre erhvervskunder. Her samarbejder vi også med en 24 timers overvåget kontrolcentral, så du altid er sikker på den bedste sikring af dit hjem. Inden for en dag kan vi have et fuldt opsat system oppe at køre og dermed dit hjem sikret. 

I forlængelse af tyverialarmer arbejder vi med tågesikring, hvor en røgkanon fylder rummet med røg på under 30 sekunder. Røgen ødelægger ikke hverken møbler, lamper eller andet men blænder blot tyven. Vi tilbyder at demonstrere tågesikringen, inden du beslutter dig for et eventuelt køb. 

For en komplet løsning kan vi installere videoovervågning – både til private samt til erhvervskunder. Vi både leverer og monterer, og du skal dermed kun glæde dig over, at du har gjort alt, du kan, for at sikre dit hjem eller din virksomhed.

Nybyg
Ved nybyg har vi desuden de seneste fem år udført elinstallationerne i mere end 300 enfamiliehuse, helt ned til simple ting som stikkontakter og lignende. 

Certificeringer

Kopi _af _Cert _Smiley Kopi _af _Cert _kmo Kopi _af _Cert _SKS_2010_1522

Energilogo

Autoriseret el installatør logo

Tekniq330x230

Logo _Landsindsamling _Hjemmeside

 

Lekon Certificering KLS Godkendt 2015