STIKKONTAKTER PÅ SORØ, RINGSTED, RUDS VEDBY & VESTSJÆLLAND

Stikkontakter til alle behov

Med vores store erfaring og kendskab til markedet, kan vi indhente stikkontakter i høj kvalitet til en fordelagtig pris, ligesom vi kan klare arbejdet med opsætning hurtigt og effektivt. Vores store erfaring med el-arbejde gør, at vi kan klare installationer på kortest mulige tid, uden det går ud over kvaliteten, og det kan ses på prisen i sidste ende. 

Vi går op i en god kommunikation imellem os og kunden, der sikrer at du kender til alle dine muligheder, og at alle forventninger bliver indfriet. Vores store erfaring og evnen til at følge med udviklingen, gør os til den rette samarbejdspartner at kontakte i denne forbindelse.

 

Kontakt os og hør mere om vore stikkontakter

Med el installationer gælder det, at alle dele af arbejdet skal være udført professionelt, fordi eventuelle fejl kan have katastrofale følger. 

Er der fejl eller mangler i arbejdet, kan der være risiko for brand eller stød, og derfor går vi til alle opgaver, store som små, med seriøsitet og rettidig omhu. Vi sætter en ære i veludført arbejde, og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at alle dele af vores arbejde altid lever op til vores kunders forventninger og ønsker. 

Vi fokuserer på Sorø, Ringsted, Ruds Vedby og Vestsjælland. Ring til os på 57 80 30 94. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Certificeringer

Kopi _af _Cert _Smiley Kopi _af _Cert _kmo Kopi _af _Cert _SKS_2010_1522

Energilogo

Autoriseret el installatør logo

Tekniq330x230

Logo _Landsindsamling _Hjemmeside

 

Lekon Certificering KLS Godkendt 2015