Hvis du har problemer med høj fugtighed i hjemmet eller oplever decideret fugt, så kan en affugter være den rette løsning til at hjælpe på problemet. Markedet for affugtere er rigtig stort. Det er nemt at blive vildlet af en masse teknisk information.

Med de bedste, og mest moderne maskiner på markedet, er vi firmaet at kontakte, når du ønsker affugtere til udlejning. Vi lejer ud til en fordelagtig pris. Vi sikrer os altid, at alt udstyr er mere end i orden, inden vi lejer det ud til kunden.

Samtidig er vi gerne behjælpelige med opsætning og afhentning.  Vi giver gerne råd med på vejen, der kan sikre dig, at du får den fulde effekt af maskinernes muligheder. Vi sætter en ære i, at vores udstyr er mere end blot i orden, og at kunden oplever at få gode råd med på vejen.

Med stor erfaring med håndtering af maskiner, kombineret med evnen til altid at følge med udviklingen, er vi det rette firma at kontakte i denne forbindelse.

 

Lej en affugter til markedets bedste priser

Vores store erfaring på området gør, at vi kan vejlede dig til den bedste løsning overhovedet. Hos os går en god pris og en høj kvalitet hånd i hånd, og dermed har du fundet den rette samarbejdspartner at kontakte.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Sorø, Ringsted, Ruds Vedby og Vestsjælland, men varetager naturligvis også opgaver i resten af landet.