El-arbejde erhverv

I Ringsted, Sorø, Ruds Vedby og resten af Vestsjælland

FÅ ET TILBUD


  Vi tilbyder en bred vifte af El-arbejde for erhvervskunder.

  Vi udfører alle mindre opgaver inden for automation og styringer af materiel til industri, erhverv og landbrug. Eksempelvis opbygger og opsætter vi ventilationssystemer, der starter op ved en given fugtighed, eller vi automatiserer din varmestyring, således at den slukker ved eksempelvis portåbninger. Vi opbygger kort sagt systemer fra bunden afhængig af dit specifikke behov.

  Anlæg til industri og erhverv

  Vi laver også El-arbejde i forbindelse med etablering, og drift af anlæg til erhverv og industri.
  Vi har hele tiden mindst en mand beskæftiget med servicering af industri- og erhvervskunder og opbygning af specifikke behovsbestemte anlæg. Vi samarbejder altid med de bedste smede, hvis det er nødvendigt at entrere med en sådan. Vi sørger altid for den mest optimale løsning for dig.
  Ved større projekter tilknyttes du desuden altid den samme mand, så du er sikker på, at han kender dine systemer og dine behov.

  IT-installationer og fiberinstallationer

  Til erhverv og industri monterer vi også fiberinstallationer og IT- netværksinstallationer. Vi udfører den praktiske del såsom eksempelvis montering af stik og ledninger, og vi anbefaler Ravn IT til at levere selve IT-løsningen. Her samarbejder vi igen med de bedste leverandører på markedet. Nyrup Installation sørger for en komplet kvalitetsløsning.

  Medlem af Tekniqs garantiordning

  Vores mål er at du som kunde skal være tilfreds og glad for vores arbejde og vælge os til dine kommende projekter. Derfor mener vi at det er meget fornuftigt at være medlem af Tekniqs garantiordning. Det mener vi, da det er med til at dække dig op til 150.000 kroner ved den enkelte byggesag, ved fejl og mangler. Det har vi valgt at gøre, da vi ved, at der er mange, der lider tab på grund af noget sjusk hos nogle håndværkere. Hermed er du dækket når du vælger os så du kan være helt tryg ved vores aftale.

  El-arbejde – Sikkerhed

  Vi leverer også både tyverisikringer, videoovervågning samt andre sikkerhedsløsninger til industri og erhverv.

  Kontakt os

  Hvis du ønsker at vi skal hjælpe dig med din næste it-installation, eller andet el-arbejde, så er du meget velkommen til at ringe til os på 57 80 30 94 eller skriv til os på nyrupinstallation@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Indhent et tilbud