El-Service dækker over en lang række af vores faste mindre ydelser, som vi på dagligt basis udfører for både private såvel som for vores offentlige, erhvervs- samt landbrugskunder. Ingen opgave er for lille eller for besværlig.

El-service ved fraflytning og istandsættelse

En El-service opgave er eksempelvis det arbejde, vi udfører for Boligforeninger, hvor vi sørger for alle de daglige småopgaver i forbindelse med fraflytninger og istandsættelser. Vi tjekker her for sikkerhed og funktionalitet; både i lejlighederne samt på fællesarealerne eksempelvis i forhold til belysningen. Vi arbejder her på baggrund af tjeklister, og vi ved, hvad vi skal gennemgå, så du ikke vil opleve problemer, efter vi har forladt området.

El-service – Centralstøvsuger

Installation af en centralstøvsuger er også en serviceopgave. En centralstøvsuger er nem at installere, og den vil skåne eksempelvis astmatikere for skadelige partikler, idet sugeenheden med en centralstøvsuger flyttes væk fra rummet, hvori du befinder dig.

IHC-installationer

Også IHC-installationer, som er intelligent og automatisk styring af lys, varme, gardiner m.m., karakteriserer vi som en daglig serviceopgave. Med en sådan installation behøver du ikke huske på at slukke lyset – det sker helt automatisk.

El-service – Tyverisikring

Vi tilbyder også stor ekspertise i opsætning af tyverialarmer ved private samt ved mindre erhvervskunder. Her samarbejder vi også med en 24 timers overvåget kontrolcentral, så du altid er sikker på den bedste sikring af dit hjem. Inden for en dag kan vi have et fuldt opsat system oppe at køre og dermed dit hjem sikret.

I forlængelse af tyverialarmer arbejder vi med tågesikring, hvor en røgkanon fylder rummet med røg på under 30 sekunder. Røgen ødelægger ikke hverken møbler, lamper eller andet men blænder blot tyven. Vi tilbyder at demonstrere tågesikringen, inden du beslutter dig for et eventuelt køb.

For en komplet løsning kan vi installere videoovervågning – både til private samt til erhvervskunder. Vi både leverer og monterer, og du skal dermed kun glæde dig over, at du har gjort alt, du kan, for at sikre dit hjem eller din virksomhed.

Nybyg

Ved nybyg har vi desuden de seneste fem år udført elinstallationerne i mere end 300 enfamiliehuse, helt ned til simple ting som stikkontakter og lignende. Vi udfører dog også gerne større El-service opgaver.