El-Installation – 

Og andre former for El-arbejde

El-installation og El-arbejde i højeste kvalitet

Vi har stor erfaring med El-installation, El-arbejde, og lysopsætning, både i forbindelse med nybyggeri og renovering.

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner der kan hjælpe dig til at spare penge på energiområdet. Vi kan rådgive dig til de helt rigtige løsninger indenfor El-installation og andre former for el-arbejde, der ligeledes kan spare dig for mange penge på den lange bane.

Vi tager os af kontakten

Vi begrænser os ikke kun til el-arbejde, vi kan stå for alle dele af arbejdet. Vi varetager også gerne kontakten med eventuelle underleverandører, og dermed hjælpe dig igennem hele projektet på en nem og overskuelig måde.

Vi sætter en ære i veludført el-arbejde.  Det er lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at arbejdet vi udfører altid lever op til vores kunders forventninger og ønsker.

El–installation og El-arbejde til den rigtige pris

Vores store erfaring indenfor alle former for El-installationer og El-arbejder gør, at vi kan klare arbejdet på kortest mulig tid, uden det går ud over kvaliteten, og det kan mærkes på prisen. Sammen med evnen til at følge med udviklingen og kende de mest moderne og energibesparende løsninger, er vi den rette samarbejdspartner at kontakte hvis du skal have lavet el-arbejde.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Sorø, Ringsted, Ruds Vedby og Vestsjælland, men varetager også opgaver andre steder i landet.