El-Installation – 

Og andre former for El-arbejde

El-installation og El-arbejde i højeste kvalitet

Vi har stor erfaring med El-installation, El-arbejde, og lysopsætning, både i forbindelse med nybyggeri og renovering.

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner der kan hjælpe dig til at spare penge på energiområdet. Vi kan rådgive dig til de helt rigtige løsninger indenfor El-installation og andre former for el-arbejde, der ligeledes kan spare dig for mange penge på den lange bane.

 

Vi tager os af kontakten

Vi begrænser os ikke kun til el-arbejde, vi kan stå for alle dele af arbejdet. Vi varetager også gerne kontakten med eventuelle underleverandører, og dermed hjælpe dig igennem hele projektet på en nem og overskuelig måde.

Vi sætter en ære i veludført el-arbejde.  Det er lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at arbejdet vi udfører altid lever op til vores kunders forventninger og ønsker.

 

El–installation og El-arbejde til den rigtige pris

Vores store erfaring indenfor alle former for El-installationer og El-arbejder gør, at vi kan klare arbejdet på kortest mulig tid, uden det går ud over kvaliteten, og det kan mærkes på prisen. Sammen med evnen til at følge med udviklingen og kende de mest moderne og energibesparende løsninger, er vi den rette samarbejdspartner at kontakte hvis du skal have lavet el-arbejde.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Sorø, Ringsted, Ruds Vedby og Vestsjælland, men varetager også opgaver andre steder i landet.

 

Søger du en el-installatør, der har garantiordning, til dit næste projekt? Så er du kommet det rigtige sted hen.

Vi har valgt at være medlem af Tekniqs Garantiordning, der sørger for, at du er dækket i op til 150.000 kroner ved fejl og mangler. Det er værd at bemærke, at det er ved hver enkel byggesag og ikke i alt. Vi har valgt at være medlem, fordi vi ved, hvor ærgerligt det kan være, at vælge den forkerte håndværker. Det behøver du ikke tænke på, når du vælger os, vi udfører altid arbejdet til perfektion, og med denne garantiordning er du 100% sikker når du vælger os.
 

Vil du vide mere eller bestille et tilbud?

Du er meget velkommen til at ringe til os på 57 80 30 94 eller skrive på nyrupinstallation@mail.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.