Nyrup og Ruds vedby installation

Vi har hos Nyrup Installation eksisteret siden 1956. Efter mange år i branchen har vi fået opbygget en stor og loyal kundekreds i området. Travlhed og et stort netværk, gjorde at vi fik lysten til at prøve kræfter med udvidelse af virksomheden.

FÅ ET TILBUD


  Energioptimering - Nyrup og Ruds vedby installation

  I 2013 opkøbte vi en installationsvirksomhed i Ruds Vedby. Her var John Larsen ansat, han blev fra start en del af vores nye afdeling: Ruds Vedby Installation, hvor han overtog den daglige drift. John har i mere end 30 år serviceret med reparation og opsætning af nye el-installationer, service m.m. i området omkring Ruds Vedby, han kender derfor godt til lokalområdet, hvilket kun er en fordel for vores kunder.

  Virksomhed med vækst

  Vi har igennem årene fået flere og flere opgaver, og vi arbejder målrettet på at øge vores arbejdsområde, så vi kan hjælpe endnu flere kunder med deres installationer.
  For at kunne følge med udviklingen og væksten, er det vigtigt at vores medarbejdere fortsat kan yde en høj kvalitet af arbejdet. De kommer derfor løbende på efteruddannelse samt opfølgende kurser, så vi er opdateret med den nyeste viden og teknologi.

  Kontakt os – vi hjælper gerne dig!

  Med to afdelinger i henholdsvis Nyrup og Ruds Vedby kan vi servicere et stort område af Vestsjælland. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 57 80 30 94 eller e-mail: nyrupinstallation@mail.dk, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud eller råd og vejledning.

  Indhent et tilbud