Byggestrøm

I Ringsted, Sorø, Ruds Vedby og resten af Vestsjælland

FÅ ET TILBUD


  Hvornår skal jeg bruge byggestrøm?

  Byggestrøm er den strøm, der bruges under et byggeri. Når et hus en anden bygning skal opføres eller renoveres, bruges der meget strøm. Dette gælder særligt i vinterhalvåret, hvor byggeriet skal holdes tørt for at undgå, at materialerne tager skade.
  Byggestrøm til opførelsen af et helt almindeligt hus, kan ofte løbe op i 10- 20.000 kroner. Ved byggerier løber udgiften langt højere op.

  Byggestrøm – Undgå at udgifterne løber løbsk

  Derfor er det vigtigt at have et anlæg, der kan måle, hvor meget strøm, der reelt bliver brugt på opvarmning af bygninger, skurvogne og så videre under byggeriet. Ellers mister du hurtigt overblikket. Både over det samlede el forbrug, men også i forhold til, om der eventuelt er strømslugende maskiner eller andet udstyr, der ved en fejl kører uhensigtsmæssigt. Og det kan blive rigtig dyrt.
  Vi har stor erfaring indenfor området, og kan derfor hjælpe dig til både opsætning af adskilte målere, montering, aflæsning og vedligeholdelse undervejs igennem projektet.
  Vi sikrer os, at der er styr på alle dele af arbejdets udgifter – fra projektets start, til det afsluttes. Samtidig kan vi levere de mest moderne kabler og andet udstyr, der sikrer dig, at der ikke er noget spild i forbindelse med dit byggeri.

  Byggestrøm til den rigtige pris

  Der er eksempler på strømforbrug der har væltet budgettet, fordi det var en uforudset udgift for kunden. Det er derfor vigtigt at indregne byggestrøm i den samlede projektering af byggeriet. Ligeledes kan der ofte være tvivl om, hvem der skal afholde udgifterne til byggestrøm.
  Som oftest, er det bygherren, der er ansvarlig for at afholde udgifter til byggestrøm, men der kan være undtagelser, ligesom der kan være individuelt indgåede kontrakter, som specificerer, hvem der skal afholde udgiften.

  Det er derfor vigtigt, at du har et klart overblik over, hvilke aftaler der er indgået. På den måde sikrer du, at udgiften til byggestrøm havner det rigtige sted.

  Hos Nyrup Installation har vi mange års erfaring i projektering og opsætning af byggestrø. Du kan derfor med fordel tage os med på råd, og få en samlet løsning. Dette kan hjælpe til at spare mange tusind kroner i det samlede projekt.
  Vi er altid klar med råd, vejledning og en uforpligtende samtale.

  Byggestrøm priser hvad koster byggestrøm?

  Det er svært at sige helt præcis hvad forbruget til byggestrøm helt præcis koster, da der er mange forskellige faktorer der spiller ind, som f.eks. byggeriets størrelse, hvor krævende byggeriet er og hvor mange maskiner der skal bruges. Byggestrøm kan koste op i 20.000 kroner, for et almindeligt husbyggeri. 

  Ved større byggerier løber udgiften langt højere. En stor faktor for prisen på byggestrøm er selve elforbruget, men du skal oveni også betale for at leje eller købe en byggestrømtavle. Den sørger vi som autoriseret elinstallatør for er sat sikkert og rigtigt op.

  Medlem af Tekniqs Garantiordning – for din skyld

  Vi har mange års erfaring med at levere byggestrøm, og derfor ved vi, hvad vi skal gøre for at levere det effektivt og uden det er til gene for byggearbejderne.

  Heldigvis laver vi sjældent fejl, men da vi kun er mennesker ved vi det kan ske. Derfor har vi valgt at være medlem af Tekniqs Garantiordning, sådan at du er dækket op til 150.000 kr. ved den enkelte byggesag.
  Det har vi valgt, da det kan give meget store udgifter hvis opsættelsen af byggestrøm er gjort forkert eller ulovligt. Så hos os er du garanteret et ordenligt resultat, og du er dækket hvis uheldet skulle være ude.

  Byggestrøm i Sorø, Ringsted og øvrige Sjælland

  Nyrup Installation, holder i Ruds Vedby udenfor Ringsted. Meget af vores arbejde ligger i Sorø, Ringsted, Ruds Vedby og Vestsjælland. Vi udfører dog projektering og opsætning af byggestrøm i hele landet, så uanset hvor du er fra, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Vi kan som oftest give dig et realistisk tilbud over telefonen, så tøv ikke med at ringe til os på Tel: 57 80 30 94

  Vi sidder klar til hjælpe.

  Vi har akut telefon

  Strømafbrydelser eller andre former for fejl i byggestrøm kommer altid ubelejligt. Samtidig kan udgifterne til personale og maskiner, der står stille være rigtig store.
  Derfor har vi akuttelefon. På den måde er du sikret hurtig udrykning når uheldet rammer dig.

  Kontakt os og hør mere

  Er du i tvivl om vi varetager din opgave, eller ønsker du at bestille os til dit at stå for byggestrømmen til dit næste projekt. Så ring på 57 80 30 94 eller skriv på nyrupinstallation@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Indhent et tilbud