Byggestrøm er den strøm der bruges under et byggeri, og når et hus skal bygges, bruges der megen strøm. Derfor er det rart for kunden, at have et anlæg der kan måle, hvor meget el der reelt bliver brugt på opvarmning af skurvogne og så videre. Vi har stor erfaring indenfor området, og kan derfor hjælpe dig til både opsætning af adskilte målere, montering, aflæsning og vedligeholdelse undervejs igennem projektet. 

Vi sikrer os, at der er styr på alle dele af arbejdets udgifter, fra projektets start, til det afsluttes. Samtidig kan vi levere de mest moderne kabler og andet udstyr, der sikrer dig at der ikke er noget spild i forbindelse med dit byggeri.
 

Byggestrøm til den rigtige pris

Der er eksempler på strømforbrug der har væltet budgettet, fordi det var en uforudset udgift for kunden, og derfor kan du med fordel tage os med på råd, og få en samlet løsning. Dette kan hjælpe til at spare mange tusind kroner i det samlede projekt. 

Vi fokuserer på Sorø, Ringsted, Ruds Vedby og Vestsjælland, men varetager også opgaver andre steder i landet, så uanset hvor du er fra, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os idag

Hvis opgaven er akut så bedes
de ringe til vagttelefonen på 57 80 30 94