Historien

Det startede i Nyrup ... og resten er historie

FÅ ET TILBUD


  Historien om Nyrup Installation A/S går helt tilbage til 1956

  Nyrup Installationsforretning blev stiftet i 1956 af Zenia og Eigil Nielsen. Dengang var kernekompetencerne både lampe- og installationsforretning, hvilket blev drevet fra lokalerne på Bygaden 10 i Nyrup. Formålet var dengang at servicere Nyrup og omegnens borgere.
  I 1997, efter 41-års virke, overtog Peter Nielsen, søn af Zenia og Eigil, firmaet. Peter fandt ikke længere grundlag for at drive lampeforretning, og Peter valgte at fokusere på at drive installationsforretning.
  Inden længe var det ikke kun Nyrup og omegns borgere, der havde fået øjnene op for Peters installationsservice, og i 2005 blev Nyrup Installationsforretning omdannet til et aktieselskab og samtidig omdøbt til det nuværende navn Nyrup Installation A/S.

  Udover Peter Nielsen beskæftiger Nyrup Installation A/S i dag ni elektrikere, tre lærlinge, en arbejdsmand samt en kontorhjælp. De arbejder alle hver dag på opgaver og projekter rundt på Vestsjælland. Til gavn for lokalområdet og videre.

  Forretningen udvides

  Med omdannelse og flere ansatte, begyndte udvidelsen af forretningen og selskabet så småt. Nyrup Installation opererede flere steder på Vestsjælland, og beskæftigede flere og flere. Opgaverne blev flere, og flere og flere borgere i Nyrup og omegn, fik installeret el af os.

  I 2013 udvidede Peter Nielsen forretningen yderligere, ved at opkøbe Ruds Vedby Installation. Dermed rekvireredes John Larsen, som med sine mere end 30 års erfaring, er en yderst kvalificeret ansat, og dermed også fik den daglige drift af den nye afdeling.

  Indhent et tilbud