Varmepumper

I Ringsted, Sorø, Ruds Vedby og resten af Vestsjælland

FÅ ET TILBUD


  Varmepumper – Vi har det bedste materiel

  Når det kommer til varmepumper, har vi satset markant. Vi vil være de bedste, mest vidende og mest troværdige eksperter inden for vores område. Derfor har vi investeret i de mest moderne materialer inden for affugtere, varmeblæsere og varmepumper.
  Dermed kan vi også i dette tilfælde være dig behjælpelig, både med opsætning og vejledning om drift, men også med at finde en samlet løsning, der betyder at det kun er en og samme kontaktperson du behøver at inddrage i projektet.
  Vi ser gerne at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig igennem så mange dele af arbejdet som muligt, på en nem og overskuelig måde, til en økonomisk fordelagtig pris.

  Kontakt os for at høre mere om vores varmepumper

  Vores evne til at følge med og viljen til at investere i markedets mest moderne og bedste maskiner gør os til det rette firma at kontakte. Dermed går en god håndværker tradition hånd i hånd med modernitet, når du vælger os som din samarbejdspartner.
  Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Sorø, Ringsted, Ruds Vedby og Vestsjælland, men varetager også opgaver på resten af Sjælland.

  Leder du efter en varmepumpe installatør med garanti? Så led ikke længere, vi er her for dig.

  Vi er medlem af Tekniqs Garantiordning. Det betyder, at du er dækket op til 150.000 kroner – Det er altså per byggesag og ikke i alt. Dermed kan du være mere end tryg ved at vælge os til dit næste projekt. Vi kender godt historierne med nogle håndværkere, der har lavet det halve, men trukket penge for det hele. Det ønsker vi ikke skal ske for dig, derfor har vil valgt at være medlem af denne garantiordning, så du kan være helt tryg ved at handle med os.

  Ønsker du at vide mere

  Hvis du gerne vil have mere at vide omkring hvad vi tilbyder, eller ønsker at bestille et tilbud, så er du mere end velkommen til at ringe til os på 57 80 30 94 eller skrive på nyrupinstallation@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.