Varmepumper

I Ringsted, Sorø, Ruds Vedby og resten af Vestsjælland

FÅ ET TILBUD


  Installation af varmepumper

  Installation af varmepumper er en god investering i din bolig. Varmepumper kan nemlig hjælpe dig til store besparelser på din elregningen, hvis du i dag bruger gas eller olie til at opvarme din bolig. Især i disse dage, hvor olie- og gaspriser er steget så dramatisk, kan det give rigtig god mening, at investere i installation af et varmepumpeanlæg. Når det kommer til olie og gas, så er der ikke noget der tyder på, at priserne bliver mere stabile lige foreløbig. For at sikre sig imod faktorer man ikke har nogen indflydelse på, såsom krig og konflikt, pludselig forårsager en kæmpe ekstra elregning, gør man klogt i at se på andre muligheder for opvarmning af sin boligen. Det kan på længere sigt være en god besparelse at skifte fra gas og olie til et varmepumpeanlæg.

  Når man får varmepumper installeret, bruger de luften udefra, til at generere varm luft inde i boligen. Det kan gøres uanset hvor koldt der er udenfor. Installationen af en god varmepumpe kan generere varme fra luft, der er helt ned til minus 25 grader. Så uanset hvor koldt det er udenfor boligen, er en varmepumpe en effektiv løsning at få en installeret.

  De fleste installationer af varmepumper er enten luft-til-vand varmepumper eller luft-til-luft varmepumper. Det er ret vigtigt at varmepumperne der bliver installeret er certificeret. Kontakt os i dag, og så kan vi rådgive dig til den bedste løsning ved installation af varmepumper i netop din bolig.

  Varmepumper – Vi har det bedste materiel

  Når det kommer til varmepumper, har vi satset markant. Vi vil være de bedste, mest vidende og mest troværdige eksperter inden for vores område. Derfor har vi investeret i de mest moderne materialer inden for affugtere, varmeblæsere og varmepumper.
  Dermed kan vi også i dette tilfælde være dig behjælpelig, både med opsætning og vejledning om drift, men også med at finde en samlet løsning, der betyder at det kun er en og samme kontaktperson du behøver at inddrage i projektet.
  Vi ser gerne at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig igennem så mange dele af arbejdet som muligt, på en nem og overskuelig måde, til en økonomisk fordelagtig pris.

  Kontakt os for at høre mere om vores varmepumper

  Vores evne til at følge med og viljen til at investere i markedets mest moderne og bedste maskiner gør os til det rette firma at kontakte. Dermed går en god håndværker tradition hånd i hånd med modernitet, når du vælger os som din samarbejdspartner.
  Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Sorø, Ringsted, Ruds Vedby og Vestsjælland, men varetager også opgaver på resten af Sjælland.

  Leder du efter en varmepumpe installatør med garanti? Så led ikke længere, vi er her for dig.

  Vi er medlem af Tekniqs Garantiordning. Det betyder, at du er dækket op til 150.000 kroner – Det er altså per byggesag og ikke i alt. Dermed kan du være mere end tryg ved at vælge os til dit næste projekt. Vi kender godt historierne med nogle håndværkere, der har lavet det halve, men trukket penge for det hele. Det ønsker vi ikke skal ske for dig, derfor har vil valgt at være medlem af denne garantiordning, så du kan være helt tryg ved at handle med os.

  Ønsker du at vide mere

  Hvis du gerne vil have mere at vide omkring hvad vi tilbyder, eller ønsker at bestille et tilbud, så er du mere end velkommen til at ringe til os på 57 80 30 94 eller skrive på nyrupinstallation@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Indhent et tilbud