Energioptimering

Energioptimering giver mange fordele.

Nyrup Installation står stærkt inden for energioptimerende løsninger og intelligente installationer. Vi ved, at et lavt energiforbrug er vigtigt både for virksomheder og for private.

Viden, vejledning og udførelse er altafgørende, når det handler om energibesparende løsninger. Vidste du, at det i et renoveringsprojekt ofte kan lade sig gøre at nedbringe energiforbruget væsentlig ved at investere blot 5-15 % af den samlede renoveringspris i energiløsninger? Derfor er der behov for en energivejleder som Nyrup Installation, som i dialog med dig kan pege på konkrete tiltag i forbindelse med processen.

Energioptimering med Varmepumpe

Til private og mindre erhverv installerer vi varmepumper, hvormed du f.eks. i et hus med elvarme kan halvere den årlige udgift til varme. Vi leverer Kinnan Panasonic ’Danmarkspumpen’, som leveres med 5 års fuld garanti.

Vi er certificeret energivejleder, og vi er KMO certificeret, hvilket er din garanti for en korrekt opsætning, at vi følger lovgivningen, og at du opnår den maksimale besparelse.

Vi er yderligere meget opmærksomme på at placere indedelen det bedste sted i huset i forhold til, hvad den skal yde. Også den korrekte isolering sørger vi for. Ved at rådføre dig med en certificeret fagmand er du således sikker på at få en løsning, der er optimeret til dit behov. Det er eksempelvis ikke ligegyldigt, hvor stort et hus varmepumpen skal opvarme, eller hvilke andre energikilder der er i huset.

En varmepumpe kan sagtens suppleres med solceller, hvormed du kan opnå en endnu større energibesparelse.

Energioptimering med Solcelleenergi

Solceller kan placeres på facaden eller taget af dit hus eller måske som solafskærmning. Med solceller kan du udnytte solenergien og dermed spare penge på din energiregning.

Solceller forveksles ofte med solvarmeanlæg. Men forskellen er, at hvor solvarmeanlæg producerer varmt vand, producerer solceller elektricitet af solens lys. Solceller kan omsætte helt op til 20% af lysenergien til elektricitet.

Her er nogle af de mange fordele ved solceller:

  • Solceller er støjfri
  • Forurener ikke
  • 10 kvadratmeter solceller sparer ca. 1/2 ton CO2 om året
  • Solceller producerer strøm i dagtimerne, hvor behovet er størst
  • Robust og driftsikker energi
  • Solceller kan integreres i bygningens arkitektur
  • Solceller kan erstatte en del af facade- eller tagbelægningen og dermed spare dig for udgifter til disse bygningsdele