Certificeringer

Autoriseret elektriker, med certificeringerne i orden!

FÅ ET TILBUD


  Vores certificeringer

  Certificeringer er din dokumentation for en dybtgående viden. De giver dig en bekræftelse af, at du har valgt en kompetent og kvalificeret el-installatør.

  Som el-installatør er det essentielt at få sin autorisation fra sikkerhedsstyrelsen. Så kan du nemlig vide dig sikker på, at elektrikeren ikke blot er uddannet, men også fuldt autoriseret. Hos Nyrup Installation er vi fuldt autoriseret, hvilket også inkluderer to delautoriseringer, som certificeringer. De giver tilladelse til installation af solceller og boliginstallationer. 

  Du kan finde vores autorisation her.

  Hos Nyrup Installation A/S er det vigtigt for os at være med helt fremme i forhold til ny teknologi og viden, så vi kan give dig tryghed og kvalitetsløsninger. Derfor arbejder vi hele tiden videre på at forbedre og udvikle vores kompetencer og udstyr.

  Mere end bare certifikater

  Udover autorisation, er vi også stolte over vores certificeringer fra Arbejdstilsynet, Tekniq og Lekon. De viser vores fokus på arbejdsmiljøet og vores ledelsessystem. Tekniq er el-installatørernes organisation, og giver dig sikkerhed for elektrikernes vilkår og løn. Arbejdstilsynets grønne smiley, viser vores fokus på arbejdsmiljøet og arbejdspladsen. To ting, som vi mener går hånd i hånd med god service. Hos Lekon har vi certificeret os i kvalitetsledelse, som sammen med gode vilkår og et godt arbejdsmiljø, giver elektrikere med et solidt og kompetent bagland. Det kan man mærke i vores stærke resultater.

  Vi arbejder fortsat på at opdatere og vedligeholder vores certificeringer og autorisationer. Kompetencer og vilkår er gode at have, men endnu vigtigere at dyrke og videreudvikle. Hos Nyrup Installation mener vi at både det, autorisering og certificering, er vigtigt. Det er det for dig som kunde, så du kan føle dig tryg i vores arbejde, men også så du kan føle dig tryg hos os som virksomhed.

  Du kan se vores certifikater i bunden af siden.
  Autoriseret og Certificeret El-installatør kontakt
  glad smiley kontakt
  tekniq logo
  lekon certificeret

  Indhent et tilbud