Landbrugsinstallation

I Ringsted, Sorø, Ruds Vedby og resten af Vestsjælland

FÅ ET TILBUD


  Vi har stor erfaring i El-Installationer i landbruget.

  Vi udfører alle mindre opgaver inden for automation og styring af materiel til landbruget.
  Eksempelvis opbygger og opsætter vi ventilationssystemer, der starter op ved en given fugtighed, eller vi automatiserer din varmestyring, således at den slukker ved eksempelvis portåbninger.

  Vi opbygger systemer fra bunden afhængig af dit specifikke behov. De sidste 20 år har vi lavet installationer i mere end 25 stalde samt stået for vedligehold og service.

  Du vil altid have mindst en fast montør tilknyttet, som kender til landbrugsinstallationer. Så er du sikker på en hurtig og kompetent løsning.
  Vi ved, hvor stor en betydning de korrekt kørende installationer har for landbruget, og vi ved, hvornår det er helt essentielt, at vi får systemerne op at køre så hurtigt som muligt. Vi satser derfor altid på at komme inden for 20 minutter, hvis der skulle opstå et akut behov.

  Ønsker du en el-installatør hvor du samtidig er dækket? Så er du kommet det rigtige sted hen

  Vi er medlem af Tekniqs Garantiordning, med denne ordning er du dækket op til 150.000 kroner pr. byggesag. På den måde kan du være helt tryg ved at vælge os til din næste landbrugsinstallation. Vi er medlem, fordi vi ved, hvor træls det kan være, at have valgt den forkerte håndværker, der efterlader projekter halvt færdigt og kræver penge for noget, der ikke er lavet ordentlig, og så videre. Det gør vi ikke, og med denne garantiordning er du endnu mere bekræftet i dette.

  Ring eller skriv til os

  Hvis du ønsker, at høre hvad vi kan tilbyde, eller vil have os til at lave en opgave for dig, så er du meget velkommen til at ringe til os på 57 80 30 94, eller skrive til os på nyrupinstallation@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Indhent et tilbud