Solceller til den bedste pris på markedet

Vi satser på kvaliteten, også når det kommer til Solceller/energi Det betyder ikke, at det er dyrere løsninger vi bruger. Tværtimod.

Vores store erfaring på området gør, at vi kan finde frem til den mest fordelagtige løsning på dine energibehov. Anlæg i høj kvalitet, kan betale sig på den lange bane. Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner på energiområdet.

Med mange års erfaring på området, kan vi yde ekspertrådgivning og hjælpe dig til at finde den løsning der er bedst, både for dig og miljøet.

Solceller er fremtiden

Fremtidens løsning på behovet for energi, er vedvarende energiløsninger, men allerede nu kan du høste økonomisk vinding ved at investere rigtigt. Vi giver dig gerne råd og vejledning der kan gøre dine udgifter til en investering, der tjener sig ind igen.

Med fokus på Sorø, Ringsted, Ruds Vedby og Vestsjælland varetager vi opgaver i hele landet, og uanset opgavens størrelse eller karakter, går vi til opgaven med samme entusiasme.

 

Skal du have installeret solceller? Så kan vi hjælpe dig.

Hos os er du dækket af Tekniqs Garantiordning – det vil sige, at du er dækket op til 150.000 kroner per byggesag. Heldigvis laver vi næsten aldrig fejl, men vi er også kun mennesker, og vi ved at det kan ske. Derfor har vi valgt at du skal være dækket i form af fejl og mangler ved vores opgave. Så du kan være helt tryg ved at vælge os til at installere dine solceller.

Kontakt os i dag

Hvis du gerne vil have en professionel installatør til, at installere dine solceller, så er det os du skal have fat i. Ring på 57 80 30 94 eller skriv til os på nyrupinstallation@mail.dk, så vender vil tilbage hurtigst muligt.