Solceller

I Ringsted, Sorø, Ruds Vedby og resten af Vestsjælland

FÅ ET TILBUD


  Solceller til den bedste pris på markedet

  Vi satser på kvaliteten, også når det kommer til Solceller/energi Det betyder ikke, at det er dyrere løsninger vi bruger. Tværtimod.
  Vores store erfaring på området gør, at vi kan finde frem til den mest fordelagtige løsning på dine energibehov. Anlæg i høj kvalitet, kan betale sig på den lange bane. Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner på energiområdet.
  Med mange års erfaring på området, kan vi yde ekspertrådgivning og hjælpe dig til at finde den løsning der er bedst, både for dig og miljøet.

  Solceller er fremtiden

  Fremtidens løsning på behovet for energi, er vedvarende energiløsninger, men allerede nu kan du høste økonomisk vinding ved at investere rigtigt. Vi giver dig gerne råd og vejledning der kan gøre dine udgifter til en investering, der tjener sig ind igen.
  Med fokus på Sorø, Ringsted, Ruds Vedby og Vestsjælland varetager vi opgaver i hele landet, og uanset opgavens størrelse eller karakter, går vi til opgaven med samme entusiasme.

  Skal du have installeret solceller? Så kan vi hjælpe dig

  Hos os er du dækket af Tekniqs Garantiordning – det vil sige, at du er dækket op til 150.000 kroner per byggesag. Heldigvis laver vi næsten aldrig fejl, men vi er også kun mennesker, og vi ved at det kan ske. Derfor har vi valgt at du skal være dækket i form af fejl og mangler ved vores opgave. Så du kan være helt tryg ved at vælge os til at installere dine solceller.

  Hvad koster installation af solceller?

  Prisen på et solcelleanlæg til private kan spænde fra 50.000-150.000 kr. Prisen afhænger af producenten og kvalitet.

  Kvalitet er klart afgørende når det kommer til vedvarende energiløsninger. Køber man solceller af høj kvalitet, er der stort set ingen vedligeholdelse, mens de billigste modeller hurtigt bliver beskadiget af det danske vejr.

  Prisen afhænger selvfølgelig også af hvor stort et behov man har, og hvor mange solceller man derfor skal have lagt på sit tag. Prisen på strøm er stødt stigende, og med ingen tegn på at det ændrer sig foreløbigt er den bedste løsning for dig måske solenergi i fremtiden.
  Et solcelle anlæg har oftest en tilbagebetalingstid på 10-14 år, men en levetid på omkring 25 år. Det skal dog siges at der er en inverter der skal skiftes ca. hvert 10. år.

  Et solcelle anlæg har typisk tabt 15% af dets ydeevne efter 20 års trofast tjeneste. El-priserne stiger dog markant mere og det er derfor ikke kun en grønnere og mere miljøvenlig løsning, men også en bedre økonomisk løsning.

  Din elregning vil årligt stige med omkring 200-500 kr., det giver dog stadig vores kunder en årlig gennemsnitlig besparelse på 6900 kr. i forhold til hvad almindelige el forbrugere betaler årligt.

  Værd at vide om solceller

  Hvis du kunne tænke dig mere vedvarende energiløsninger så er et solcelle anlæg et godt sted at starte! Det er ganske enkelt at få, der er dog nogen ting man skal være opmærksom på. Heldigvis kan vi hjælpe og guide dig med det meste.

  Det er vigtigt at:

  – Spørge en professionel om dit tag er egnet til at få monteret solceller.
  – Kontakt din lokale kommune før du køber et solcelleanlæg. Der kan være særlige regler omkring hvad du må i dit område som der skal tages højde for.
  – Der er nogle regler omkring solceller, blandt andet hvor højt solcellerne må sidde, hvor langt fra naboskel de skal være mm.

  Vi hjælper dig gerne hvis du har spørgsmål, noget du ikke forstår eller hvis du bare er grundlæggende nysgerrig. Vi både rådgiver, vejleder, hjælper med papirarbejdet, foretager installation og kan også hjælpe når det kommer til at finde rundt i fradragsjunglen.

  Så hvis du ønsker at nedbringe din el-regning, med mere bæredygtig strøm, så er vores solcelle-anlæg noget for dig!

  FÅ ET TILBUD


   Kontakt os i dag

   Hvis du gerne vil have en professionel installatør til, at installere dine solceller, så er det os du skal have fat i. Ring på 57 80 30 94 eller skriv til os på nyrupinstallation@mail.dk, så vender vil tilbage hurtigst muligt.