EL-arbejde – offentlig

I Ringsted, Sorø, Ruds Vedby og resten af Vestsjælland

FÅ ET TILBUD


  El-arbejde for offentlige institutioner og virksomheder

  Vi udfører mange typer El-arbejde for offentlige institutioner og virksomheder.
  Vi har bland andet stor erfaring inden for både spildevand, vandforsyning, fejlsøgning samt diverse renoveringsopgaver.

  El-arbejde på Spildevandsområdet

  På spildevandsområdet servicerer og installerer vi installationer på renseanlæg, og vi opbygger nye systemer her til. Eksempelvis har vi serviceret Stenlille Kommune fast de sidste 10 år. Vi har altid referencer til samarbejdspartnere, så du ikke skal bekymre dig om det. Den kontakt sørger vi for.

  El-arbejde på Vandforsyningsområdet

  På vandforsyningsområdet har vi stor erfaring med både vedligehold af eksisterende vandværker samt med nye opførsler. Også alt inden for sikkerhedssikring er vi garant for. Både hvis det drejer sig om terrorsikring af vandværker, diverse alarmer i forhold til vandboringer eller hvilken som helst anden form for sikring.

  El-arbejde – Renoveringsopgaver

  Vi udfører desuden store El-arbejder og renoveringsopgaver på eksempelvis skoler. Det kan være, hvis et maskineri har behov for nye lejre, eller hvis kommunen vil omdanne et gammelt elværk. Senest har vi udført renoveringsopgaver for Pedersborg Skole samt Sorø Kultur- og fritidscenter. Opgaver der er vundet via licitationsrunder.

  Hos os er du dækket ordentligt

  Vi er medlem af Tekniqs garantiordning, det er vi fordi vi mener, at du som kunde skal kunne være helt tryg ved, at vælge os til dit næste projekt. Med Tekniqs garantiordning, er du dækket op til 150.000 kroner, og det er altså til hver enkel byggesag. Vi har valgt, at være medlem på grund af, at vi godt ved hvor ærgerligt det kan være, at vælge den forkerte håndværker. Vi laver heldigvis ikke mange fejl, men vi er trods alt kun mennesker, så vi ved også godt at det kan ske, derfor er vi medlem, så du som kunde kan være helt tryg ved at vælge os.

  Kabelfejlsøgning

  Vi tilbyder også kabelfejlsøgning, hvor vi via instrumenter kan fejlsøge jorden for kabler, vandrør og lignende. Således er du fri for unødigt at grave jorden op. Det kan spare dig for mange timer, meget besvær og mange udgifter.

  Vi tilbyder også el-arbejde til erhvervskunder. Læs mere her.

  Kontakt os i dag og hør mere

  Hvis du ønsker at vi skal hjælpe dig med dit næste renoverings projekt, renseanlæg, sikkerhedssikring eller hvad det end måtte være, så er du velkommen til at ringe på 57 80 30 94 eller skrive til os på nyrupinstallation@mail.dk, så vender vil tilbage så hurtigt vi kan.

  Indhent et tilbud