Om os

I Ringsted, Sorø, Ruds Vedby og resten af Vestsjælland

FÅ ET TILBUD


  Med Nyrup Installation A/S som din el-partner kan du forvente en altid opdateret løsning og en service baseret på erfaring og hurtighed.

  Vi håndterer på daglig basis mange små el-opgaver såsom nye stikkontakter, og du kan være sikker på en hurtig ekspedition. Vi forsøger altid at løse din opgave samme dag, så du vil opleve mindst mulige gener.
  Yderligere ved vi, hvornår vi skal rykke særligt hurtigt, og ved akutte problemer kan du forvente ekspertise fra en af vore installatører inden for blot 20 minutter.

  Husk at vi er medlem af Tekniqs Garantiordning. Det er vi så du kan være ekstra tryg ved at vælge os.

  Et større projektsamarbejde med Nyrup Installation A/S er defineret og baseret på service og tillid.

  Ved større projekter tilknyttes du altid en fast mand, så du er sikker på den samme ekspertise hver gang. Det gør også, at installatøren kender din virksomhed og dine systemer, varmepumper, osv., og kommunikationen er altid mellem dig og din faste kontaktperson.
  Yderligere er vi garant for at entrere med kompetente lokale samarbejds-partnere, hvis der måtte være behov for det.
  Vi kan være din totalleverandør og stå for alle aspekter af en fuldt færdig løsning, så du ikke skal bekymre dig. Dokumentation er også vigtigt for os, og du kan være sikker på en struktureret og professionel administrativ behandling.
  Vi kan altid spore materialer, grossister eller andet, så du kan være sikker på, at ingen oplysninger går tabt. Det er det, vi kalder projektarbejde baseret på tillid.
  Om opgaven er stor eller lille benytter vi altid kun anerkendte leverandører og samarbejdspartnere. Vi kender markedet, og vi ved, hvilken leverandør vi skal samarbejde med, for at løse netop din opgave på bedste vis. Vi er din elektriker.

  Ring til os på 57 80 30 94. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Ydelser

  Indhent et tilbud